Arsip untuk Mei 2009

Bumiayu, 12 mei 2009. Sedurunge ana virus H1N1pun bagi wong islam babi haram sebabe jelas akeh mudharate tinimbang manfaate, semono uga barang haram liane termasuk rokok. Tapi ya kue mau jenenge menusa=menus-menus ora rumasa, sifate rakus apa bae dipangan padahal jere agama sumber penyakit kue ya panganan. Walaupun wis ana petunjuk dalan sing bener, sifat menusa njaluke sekarepe dewek. Saiki pada heboh flu babi, sing mati wis atusan, kue mau akibat menusa ora ngetut dalan sing bener. Gemiyen tah langka penyakit aneh-aneh kaya kue saiki bae ana flu burung, flu babi, flu hongkong, flu singapur, flu apamaning yah, akeh pokoke. Jere nyong tah kiye sing darani senjata biologi ndean yah.

Mei 11, 2009